Monday, November 9, 2009

come back raz.............

Salam....

Ai kawan2... lamer benar aku tk mencoretkan liku2 kehidupan aku...dekat 2 bulan aku bz ngn keja2 dipejabat. Dugaan di office kene siapkan coding vb(visual basic) memeningkan aku. Nasib baikla cikgu2 aku semuanya baik2 belaka...tq er Cikgu Fariad cikgu coding aku....Tunjuk Ajarku Sifu... Ops lupa lak nk belanja Mcd...hehehehe...insyllah.

Baru2 nie dengo lak khabar kontrak bdk2 btm pks tdk disambung sebbkan x der peruntukan.
Aku x taw kerajaan nie kejap peruntukan kejap tarik balik penin aku.. Rasernya aku bru je resign kt tmpt lamer aku...x abis lagi penat pindah umah. erm nmpak gayanya kene pindah umh lagi la..

Sekarng nie semua bdk2 ofice aku tengk bz gler crik keja baru sebelum bulan satu..aku salah sorng dari mereka. Mula2 dengo berita kontrak tmat n x dismbung memang sedih siap berkurung dlm blik sedih..but some one special bnyak motivate aku..
;-) miss u n really luv u..... Amboi hepi nmpak...;-?

Family aku pon bnyak support n motivate aku...bersyukur n bertuah sgt aku jdi ank mereka. mak , abah , anum , man , kakak , fida , n zali....I luv my family forever.
Kata-kata mereka tetap dlm minda aku.." Rezeki Tuhan Ade Dimana2 " cuma kita perlulah berusaha n berdoa agar dimurahkan rezeki...

Kadang2 penyesalan pernah timbul apabila aku quit or resign dri office lame, tp lamer2 aku sedar ader hikmat nyer.. kwan2 aku di btm pks sungguh sporting .. aku bngga menjadi kwan n bnyk saat duka n suka dikongsi bersama.

Banyaklah idea2 aku sejak dah lmer aku x menulis...aku cuma megharapkan n berdoa tuhan memberi aku semangat dan pilihan yg betul sama ada pilihan kerjaya ku dimasa depan serta mmbina sebuah keluarga bersama seorng lelaki yg benar2 ikhlas n jujur dalam hubungan kami..

5 comments:

CoOkiE MoNSter said...

jangan sedey2 cik anggerik..berdoa dan bertawakal..Insya Allah, rezeki ada di mana-mana..

Anonymous said...

back from the future....
-F

anggerikrimba said...

erm...btul cookie monster...doa2kan la er.... ;->

Anonymous said...

relax2... sy ada..

NORHAFIZAH said...

sadis btl entry die...cbaq2...pas ni kiter cmua akan dpt keje yg lbh baik dr ni...eheee...cma2 la berdoa n berusaha...chaiyok2....