Sunday, January 16, 2011

New Environment,New Place, New Work, and bla....

Salam...lmer giler aku x update blog n facebook.... banyk yg berubah sejak aku tukar keja... walapon mcmner pon keja aku ditempat baru nie mmberi aku bnyak experience... different work at gomen sector n private walapon aku penah rser b4 nie...

Actually keja aku skrg nie kt subang jaya usj 10....cmpany perisian komputer tuk HR... so wat mser skrg nie cmpany nie ngh bz so aku juz follow senior mcmner keja2 yg perlu aku lakukan.... dr pemerhatian aku keja aku der 2 skop.. support executive.... kene jwap call klau kt dlm office.... user akan tnyer mngenai system nie n aku kene la lebey advance dr diowng nk jwap.... n another one aku kene in house training either at office or outstation outside ..... swnok gak bnyak g travel....n bla....bla...

Bnyak benda yg brlaku pd aku time aku tukar keja nie... per yg aku berdoa akhirnnyer tuhan makbulkan jugak... yg paling penting aku makin susah nk percaya psal laki2 nie.... di mulut laen tp dihati laen.... mungkin aku dah biasa denga semua tu... so bila dia menagih kasih aku kembali x kan dpt sepenuh yg aku penah bg dlu..... der bekas kt ati aku.. x mungkin aku kan lupekan smapai mati..... sowila klau dia der baca... mungkin dri lua aku der maapkan dia tp dlm ati aku x 100 % maafkan nyer.....

Mungkin lps nie aku x kan meletak kan hrpan yg tinggi sebb sebelum nie aku penah jatuh.... sakit nyer tuhan shaja yg taw.... hnya family akn membantu aku n kwan2 karib aku yg akan memberi skongan n galakan kpd aku....wat mser skrg nie aku hnya serahkan pda tkdir.... makin aku takut nk brcinta lps semua nie brlaku.... aku x kn mengambil risiko tuk mser dpn aku.... ngn brkwen pda mser trdkt nie.... Doakan yea kwan2 aku..... ;-)

4 comments:

Pistachio said...

gua rindu lu.. bile kite nk jmpa beb? keh keh keh!

anggerikrimba said...

wah...... yok la kt hang out wei.... lu trun la shah alam beb.... nie gua pick lu kt komuter pdng jawa...amcm???

Pistachio said...

bulan february nnt buley? gua lepas ni cuti2 mesia hgga raya cina..
keh keh keh!

anggerikrimba said...

feb ryer cina aku pon cuti strt 2 smapi 8 beb...aku blik muo... ko blik x? if blik ley la wat reunion ngn bdk2 nie.... windu kt semua beb... ;-)